כתבו: בר פימה ותהל טישלר – תלמידי ז’5
במסגרת יום השיא נסענו לחווה החקלאית בכרמיאל. בחווה הסבירו לנו על מהפכות חקלאיות, על מהפכת הפודטק ועל בזבוז מזון.
התחלקנו לקבוצות וכל קבוצה קיבלה מוצר מזון. ניסינו להעריך את עלות התהליך מהגידול החקלאי, מהכנת הקרקע לגידול ועד להפקת המוצר.
הכנו גם שייק בננות ממי חומוס העשירים בחלבון וקינחנו בפיתה עם חומוס שאנחנו הכנו.
בחלק השני של יום השיא התחלנו לעבוד על פרויקט החקר ולמדנו להכין מפת חשיבה.
היה כיף מאוד וחווייתי!