תלמידי אתגרי המזון בחווה החקלאית

כתבה: יעל מיקל – מנהלת חטיבת הנעורים, שחר היררי – תלמיד ז’1 וליאן בורנשטיין – תלמידית ז’2

במסגרת קורס אתגרי המזון והתזונה ביקרו התלמידים בחווה החקלאית בכרמיאל. על הפעילות בחווה כתבו שחר היררי (ז’1) וליאן בורנשטיין (ז’2):
היה מאוד כיף לצאת ולעשות משהו אחר. סיכמנו את הלמידה על אובדן מזון ועל תחום הפודטק בחווה החקלאית. הסבירו לנו בחווה על פיתוחים טכנולוגיים חדשניים בעולם המזון ועל כך שאפשר להשתמש בתחליפים לחלב. הכנו מילקשייק ממי חומוס שעשירים בחלבון (במקום לשפוך אותם), הקצפנו את מי החומוס והוספנו תותים ובננות. יצא מילקשייק טעים. מגרעיני החומוס הכנו ממרח חומוס אותו ניגבנו עם פיתות. אח”כ ניכשנו עשבים בהם האכלנו את בע”ח בפינת החי. היה מהנה, מעצים וגם טעים!
מקווים לחזור לפעילות בחווה.